8am till 4pm

Måndag till fredag

Generiska väljare
Endast exakta matchningar
Sök i titeln
Sök i innehållet
Posttypväljare
Sök i inlägg
Sök på sidor

Internationella Mindedness Day 2022: Hope

Varje år firar vi International Mindedness Day på ISL. Under International Mindedness Day uppmärksammar vi de olika kulturer som är representerade på ISL och betona den mångfald och olika perspektiv som vi förkroppsligar som internationellt samhälle.

Temat för årets firande var "Hope". Eleverna arbetade med aktiviteter i blandade årskurser för att lyfta fram positiva saker i världen idag som gör oss hoppfulla. Nedan hittar du några bilder på några av höjdpunkterna från dagen.

Kommentarer är stängda.

Missa aldrig ett inlägg! För att prenumerera på en veckovis sammanfattning av våra nyheter, ange din e-postadress nedan.Translate »