8am mun 4pm

Senén dugi ka Jumaah

selectors generik
patandingan pasti ukur
Pilarian dina judul
Pilarian dina kandungan
Pamilih Tipe Pos
Pilarian dina tulisan
Pilarian dina kaca

Bekerja di ISL

Naha anjeun hoyong gabung sareng tim ISL anu ngembang staf anu sumanget sareng dinamis? Tingali di handap pikeun lowongan padamelan urang.

Pikeun posisi ngajar, subjék anu luyu sareng kualifikasi ngajar penting pisan, sareng pangaweruh damel ngeunaan Perancis sareng IB saméméhna ngalaman kaunggulan anu béda. Gaji dumasar kana skala internal dumasar kana kualifikasi sareng pangalaman. Sadaya posisi pinuh waktos sareng permanén iwal disebutkeun béda.

Punten dicatet yén:

  • Perlindungan sareng perlindungan budak mangrupikeun prioritas pikeun ISL. Saha waé anu damel pikeun ISL bakal diwajibkeun nyayogikeun pamariksaan kasang tukang kriminal ti sadaya nagara tempat tinggal saméméhna sareng ayeuna sareng rujukanna bakal dipariksa sacara saksama.
  • Kami peryogi kertas kerja anu valid pikeun Perancis.
  • ISL ngalaksanakeun kabijakan kasempetan anu sami sareng non-diskriminasi ka sadaya pelamar padamelan sareng karyawan henteu paduli umur, cacad, gender, orientasi seksual, ras sareng etnis, agama sareng kapercayaan (kaasup henteu percanten), nikah atanapi status kemitraan sipil.

Lowongan kami ayeuna pikeun taun ajaran 2022-2023:

  • Guru Kamanusaan (Spésialisasi Sejarah sareng géografi sareng Inggris upami mungkin)
  • PPsikolog pendidikan / pembimbing pendidikan basa Inggris-waktos seni, langkung saé kalayan pangalaman dina setting internasional
  • Guru suplai lokal pikeun sakabéh mata pelajaran (panggantian jangka pondok)

Pikeun aplikasi pikeun posisi lowong, punten kirimkeun CV lengkep, poto, wincik kontak pikeun dua wasit jeung surat motivasi ka Diréktur, Donna Philip di [email dijaga]

Hapunten, kusabab jumlah anu ageung anu kami tampi, kami henteu ngabales aplikasi anu teu dihaja (nyaéta posisi anu teu acan diémbarkeun) tapi, lamun kabetot dina gawé bareng kami dina titimangsa engké, punten kirimkeun CV anjeun sarta hurup motivasi sarta kami bakal tetep dina file pikeun rujukan hareup mana luyu.

Translate »