8am mun 4pm

Senén dugi ka Jumaah

selectors generik
patandingan pasti ukur
Pilarian dina judul
Pilarian dina kandungan
Pamilih Tipe Pos
Pilarian dina tulisan
Pilarian dina kaca
Filter ku Categories
Taun Ajaran 2021–2022
2022-2023 Taun Sakola
2023-2024 Taun Sakola

wartos

Dinten Saptu, PTA ngayakeun Summer Fête taunan urang. Taun ieu kami henteu ngan ukur ngagaduhan kastil bouncy raksasa, tapi ogé treuk burger sareng fries! Siswa sareng kulawarga sadaya umur ngahadiran, ngaraosan suasana anu ramah sareng sadaya kaulinan sareng kagiatan anu dilaksanakeun PTA pikeun urang sadayana. Leonardo di TK Senior reflected on Summer ...
Maca deui
Siswa kelas 11 Géografi/Sajarah indit ka Spanyol pikeun lalampahan anu ogé kaasup kagiatan CAS, diayakeun ku Bapak Dunn jeung dibiruyungan Bu Mannion. Rombongan ngapung ka Madrid sareng nganjang ka Madrid ti stadion Bernabeu ka pusat bersejarah. Urang lajeng dilongok satengah juta ka sajuta taun guha kapur heubeul Aguila saméméh anjog di ...
Maca deui
Palajaran yoga di kelas TK Pra- sarta Junior sok bagian galumbira tina Wednesdays maranéhanana. Dihubungkeun sareng Unit Panaliti ayeuna, palajaran yoga tematik ngeunaan transportasi anu dinikmati ku murid. Ngagunakeun koordinasi, kasaimbangan, sarta fokus, siswa latihan rupa pose niru tipena béda transportasi. Di dieu anjeun bisa nempo sababaraha pose pangalusna maranéhanana!
Maca deui
Ti 15 - 17 Méi siswa kelas 6-8 milu dina camp taunan sakola menengah. Taun ieu urang indit ka Abondance Valley nu geulis di Haute Savoie. Simkuring ari di Désa La Chapelle d'Abondance, jarak pondok ti Resort ski renowned of Chatel. Siswa nyandak bagian dina 5 kagiatan outdoor: biking gunung, via ferrata, ...
Maca deui
Siswa TK Senior parantos sibuk di salon tukang cukur kelasna, salaku bagian tina peranna minggu ieu. Salon nawarkeun nyeuseuh jeung niup garing, curling, dyes, wigs jeung styling komo janggot jeung kumis trimming! Siswa kedah giliran janten juru tata rambut, nyerat pasini dina lembar pesenan sareng ngajaga salon rapih. ...
Maca deui
Deui dina bulan Maret, murid kelas 7 sareng 8 angkat ka Bourse du Travail pikeun ngadangukeun Chamber Orchestra of Lyon. Program ieu nampilkeun kutipan repertoire ku Ravel, Brahms sareng Tchaikovsky, presentasi 3 kulawarga instrumen dina orchestra (senar, angin, perkusi) sareng demonstrasi unggal instrumen individu. Pikeun loba siswa eta ...
Maca deui
Murid-murid kelas 5 anyar-anyar ieu boga kasempetan pikeun méakkeun poé nuturkeun jadwal Kelas 6 dina raraga leuwih nyiapkeun maranéhanana pikeun transisi ti Kelas 5 ka Kelas 6 taun hareup. Aranjeunna ngalaman kumaha rasana pindah ti kelas ka kelas sorangan, sareng kedah pendak sareng seueur guru anu dipikaresepna. ...
Maca deui
Kelas 3s, 4s sareng 5s nyiptakeun pidéo gerakan eureun pikeun nunjukkeun visi sakola urang, "Ngawangun Diri Pangsaéna" salaku bagian tina kagiatan Visi Poé ayeuna. Aya 4 finalis, 1 ti masing-masing 4 tim warna. Gening ka tim Biru pikeun meunang tempat pangluhurna! Anjeun tiasa ningali 4 finalis di handap.
Maca deui
Anyar-anyar ieu, murid kelas 3, 4, sareng 5 urang ngalaman patepungan anu saé sareng seniman vidéo berbakat Tereza Buskova. Tereza, anu dikenal ku spésialisasina dina pilem sareng percetakan, ngabagi wawasan ngeunaan karyana, anu ayeuna dipajang di Museum of Contemporary Art (MAC) di Lyon salaku bagian tina "Works from the British Council and the macLYON collections. ...
Maca deui
Salaku bagian tina unit panalungtikan urang (Kumaha Urang Ngatur Sendiri), anu museurkeun kana pakean anu urang pake, siswa Kelas 1 milu dina proyék jahit, masing-masing ngadamel sapasang kaos pondok. Siswa ngagaduhan kasempetan pikeun milih lawon anu dipikahoyong, taat kana polana, teras motong polana. Aranjeunna teras ngaput lawonna ...
Maca deui

Pernah sono pos a! Pikeun ngalanggan nyerna mingguan item warta kami, nyayogikeun alamat email anjeun di handap.



Translate »