8am mun 4pm

Senén dugi ka Jumaah

selectors generik
patandingan pasti ukur
Pilarian dina judul
Pilarian dina kandungan
Pamilih Tipe Pos
Pilarian dina tulisan
Pilarian dina kaca

Summer Sakola

ISL biasana ngajalankeun Sakola Usum Panas pikeun murid anu hoyong ningkatkeun basa Inggris dina kontéks kagiatan anu pikaresepeun sareng téma. Kusabab protokol kaséhatan ayeuna di tempat, kumaha ogé, urang kedah ngagantungkeun program taun ieu.

Kami ngarepkeun tiasa ngalaksanakeun sési Juli sareng Agustus sakali deui dina 2023 sareng ngarepkeun ningali anjeun deui di kampus!

Translate »