8am mun 4pm

Senén dugi ka Jumaah

selectors generik
patandingan pasti ukur
Pilarian dina judul
Pilarian dina kandungan
Pamilih Tipe Pos
Pilarian dina tulisan
Pilarian dina kaca

Sakola Tengah

murid sakola tengah maén bal

Sakola Tengah

Kurikulum Sakola Tengah (Kelas 6-8) nyadiakeun ulikan teleb ngeunaan rupa-rupa disiplin mata pelajaran individu bari ngajaga pendekatan holistik jeung murid-dipuseurkeun tina filsafat Baccalaureate Internasional jeung profil learner IBO, duanana embodied dina visi ISL, 'Ngawangun Best Urang. Diri'.

Diajar di Sakola Tengah nyorong siswa nyadar yén jawaban kana loba patarosan mindeng merlukeun pamikiran kritis lega tur wawasan dicokot tina sagala rupa wewengkon pangaweruh; eta ngamekarkeun sosial, komunikasi jeung kaahlian interpersonal nu mempermudah kolaborasi jeung gawe babarengan; eta fosters kreativitas, tanggung jawab pribadi, sensitipitas ka lingkungan urang hirup di na buka-mindedness ka arah sagala béda dibagikeun dina kabangsaan, budaya, agama, penampilan jsb.

Penilaian kamajuan siswa (subjek-spésifik sareng 'pendekatan pikeun diajar') dilaksanakeun dumasar kana sakumpulan kritéria anu aya hubunganana sareng tujuan unggal kursus sareng nginpokeun prosés diajar sareng diajar salami sataun. PR dibéré rutin pikeun ngahijikeun diajar sareng murid
boga kasempetan pikeun demonstrate attainment maranéhanana sarta marios target individu maranéhanana dina evaluasi Unit lumangsung sarta ujian ahir-taun.

Marengan penyediaan mata pelajaran inti kurikulum (tempo di handap), kagiatan cross-kurikuler jeung learning dumasar-proyék mangrupa bagian penting jeung populér tina kurikulum Sakola Tengah. Kami ngagaduhan program seni visual sareng musik anu beunghar, dilengkepan ku palajaran Desain sareng Téknologi sareng sagala rupa kagiatan antar-subjék. Proyék jadwal pareum (STEAM, Tujuan Pangwangunan Sustainable sareng Passion Pribadi) ogé nyumbang kana ngamekarkeun rasa panasaran, kréativitas sareng kolaborasi. Dina PE, ISL Middle schoolers ngarasakeun ngagunakeun kaayaan-of-nu-seni gim lokal, hiji atlétik jeung stadion olahraga caket dieu ogé éta astro-turf multi-olahraga pitch urang sorangan.

Pamakéan téknologi pikeun diajar mangrupikeun bagian integral tina kagiatan kelas sareng basa Inggris (ESOL) sareng dukungan diajar khusus disayogikeun (dina biaya tambahan) upami diperyogikeun sareng cocog.

Pikeun ngalengkepan kurikulum akademik sakola, program pastoral Sakola Tengah nyertakeun masalah sosial sareng pribadi anu cocog sareng umur sareng sahenteuna hiji perjalanan padumukan salami sataun ngamungkinkeun sadaya murid ti Kelas 6-8 kasempetan salajengna pikeun ngembangkeun kaahlian sosial, komunikasi sareng ngarengsekeun masalah.

Sakola Tengah di ISL mangrupikeun kaahlian idéal sareng kurikulum dumasar-ilmu pikeun nyiapkeun siswa pikeun tahap salajengna pendidikanna, program IGCSE di Kelas 9 sareng 10.

Modél Program Sakola Tengah ISL

isl-sekolah-menengah-program-model-kurikulum

Sakumaha anu dijelaskeun di luhur, murid di SMP diajar basa Inggris sareng Perancis salaku basa asli atanapi basa munggaran (kalebet literatur); Perancis atanapi Inggris salaku basa tambahan pikeun panyatur non-pribumi; matematika; élmu terpadu; sajarah; géografi; atikan fisik jeung kaséhatan; seni visual; musik jeung desain jeung téhnologi. Kursus-kursus basa sanés sayogi kalayan biaya tambahan upami aya paménta anu cekap.

Pikeun leuwih jéntré, mangga konsultasi kami Panduan Kurikulum Menengah ISL.

Sadaya pangajaran sareng diajar di SMP dirojong ku ISL Visi, Nilai jeung Misi jeung IBO Learner Propil.

Translate »