8am mun 4pm

Senén dugi ka Jumaah

selectors generik
patandingan pasti ukur
Pilarian dina judul
Pilarian dina kandungan
Pamilih Tipe Pos
Pilarian dina tulisan
Pilarian dina kaca

Admissions

Gabung kulawarga ISL kami!

Di ISL, kami yakin yén milih sakola anu leres mangrupikeun prosés anu unik sapertos anjeun. Salaku komunitas anu rupa-rupa sareng paduli, kami ngabagéakeun patarosan anjeun. Punten wartosan kami kumaha kami tiasa masihan anjeun detil langkung seueur pikeun ngabantosan anjeun nyandak kaputusan atanapi ngahubungi tim pangakuan kami pikeun ngatur kunjungan pribadi.

Catet yén ISL nampi sadaya murid anu program diajarna cocog atanapi kanggo saha program pangajaran anu tiasa dirarancang. Pikeun langkung rinci ngeunaan kaayaan pangakuan tingali kami kawijakan admissions. Upami murangkalih anjeun peryogi dukungan kabutuhan pendidikan khusus, mangga ogé konsultasi ka kami kawijakan inklusi.

Biaya aplikasi nyaéta hiji-off, fee non-refundable kudu dibayar dina waktu aplikasi. Taya file bakal diolah tanpa mayar fee ieu (250 euro).

Ieu mangrupikeun biaya anu henteu tiasa dibalikeun deui (3 750 euro pikeun murid primér; 5000 euro pikeun murid sekundér), dibayar saatos murid anu nampi kana ISL. Biaya ieu kedah dibayar saatos nampi invoice. Sakali dibayar eta jaminan hiji tempat di kelas ditampa.

Nepi ka TK Transisi (TK): 

TK Transisi ISL ngabagéakeun murid tilu kali dina taun akademik. Tanggal mimiti gumantung kana tanggal kalahiran anak, sakumaha dituduhkeun di handap:

  1. September ngamimitian - Pikeun murangkalih umur tilu taun saatos 1 Séptémber sareng sateuacan akhir Liburan Musim Gugur.
  2. Januari ngamimitian – Pikeun barudak umur tilu taun sanggeus Pakansi Autumn jeung saméméh ahir Pakansi Pébruari.
  3. April ngamimitian - Pikeun murangkalih umur tilu taun saatos liburan Pébruari sareng sateuacan akhir liburan April.

Barudak anu ngancik umur tilu taun antara ahir pakansi April jeung ahir taun sakola bakal ngamimitian langsung di Pra-TK dina Séptémber di handap.

Punten klik tautan di handap pikeun inpormasi sareng dokumén anu anjeun peryogikeun pikeun pangakuan kana ISL:

Inggris

Biaya SPP anu Disponsoran Perusahaan

Ieu mangrupikeun biaya taunan pikeun SPP anu ditampi ku mahasiswa, dibayar sabagian atanapi sapinuhna ku dunungan kulawarga atanapi perusahaan mahasiswa. Punten dicatet yén tanpa ditandatanganan FORMULA KOMITMEN EMPLOYER'S anjeun bakal ditagih salaku kulawarga anu disponsoran perusahaan.

Biaya SPP Swasta-Payers

Pangurangan dipasihkeun ka kulawarga anu waragad SPP henteu katutupan sapinuhna atanapi sabagian ku dunungan, salami buktina disayogikeun ku komitmen dunungan anu réngsé sareng bentuk status padamelan.
Tanpa ieu, kulawarga bakal ditagihkeun ongkos pinuh. Taya resi bakal disadiakeun.

Biaya pangakuan sareng prosedur 2023-2024 (Basa Inggris)


Perancis

Frais de scolarité finances par une société

Ces frais couvrent les enseignements reçus par l'élève pendant l'année scolaire, qu'ils soient en totalité or partiellement réglés par l'employeur or la société liée à la famille de l'élive. Veuillez noter que sans le formulaire d'engagement de l'employeur signé par ce dernier, vous serez facturé comme une famille parrainée par une entreprise.

Frais de scolarité finances par des particuliers

Ces frais couvrent les enseignements reçus par l'élève pendant l'année scolaire Une réduction est accordée aux familles dont les frais de scolarité ne sont pas couverts en tout ou en partie par leur employeur, pour autant que la preuve en par les apportéres d'engagement de l'employeur et de l'état d'activité professionnelle remplis et signés. Sans cela, les familles se verront facturer le plein tarif.

Frais de scolarité et procédures d’admission 2023-2024 (Perancis)

Punten klik tautan di handap pikeun inpormasi sareng dokumén anu anjeun peryogikeun pikeun pangakuan kana ISL:

Inggris

Biaya SPP anu Disponsoran Perusahaan

Ieu mangrupikeun biaya taunan pikeun SPP anu ditampi ku mahasiswa, dibayar sabagian atanapi sapinuhna ku dunungan kulawarga atanapi perusahaan mahasiswa. Punten dicatet yén tanpa ditandatanganan FORMULA KOMITMEN EMPLOYER'S anjeun bakal ditagih salaku kulawarga anu disponsoran perusahaan.

Biaya SPP Swasta-Payers

Pangurangan dipasihkeun ka kulawarga anu waragad SPP henteu katutupan sapinuhna atanapi sabagian ku dunungan, salami buktina disayogikeun ku komitmen dunungan anu réngsé sareng bentuk status padamelan.
Tanpa ieu, kulawarga bakal ditagihkeun ongkos pinuh. Taya resi bakal disadiakeun.

Biaya pangakuan sareng prosedur 2024-2025 (Basa Inggris)


Perancis

Frais de scolarité finances par une société

Ces frais couvrent les enseignements reçus par l'élève pendant l'année scolaire, qu'ils soient en totalité or partiellement réglés par l'employeur or la société liée à la famille de l'élive. Veuillez noter que sans le formulaire d'engagement de l'employeur signé par ce dernier, vous serez facturé comme une famille parrainée par une entreprise.

Frais de scolarité finances par des particuliers

Ces frais couvrent les enseignements reçus par l'élève pendant l'année scolaire Une réduction est accordée aux familles dont les frais de scolarité ne sont pas couverts en tout ou en partie par leur employeur, pour autant que la preuve en par les apportéres d'engagement de l'employeur et de l'état d'activité professionnelle remplis et signés. Sans cela, les familles se verront facturer le plein tarif.

Frais de scolarité et procédures d’admission 2024-2025 (Perancis)

Larapkeun online

Mangga ngalengkepan kami formulir aplikasi online pikeun ngalamar pangakuan.

Upami anjeun sesah ngalebetkeun aplikasi online anjeun, mangga ngahubungan kantor admissions.

Syarat pikeun Diaku

Dokumén di handap dibutuhkeun pikeun aplikasi anjeun lengkep.

  • Poto anak anjeun (sirah sareng taktak)
  • Laporan Rujukan Rahasia Guru TK nepi ka Kelas 5 (tingali di handap). Mangga nyadiakeun wali kelas anak anjeun hadir kalawan formulir ISL luyu nu kudu dieusian, discan jeung dikirim langsung ka kami.
  • Salinan kartu laporan pikeun dua taun ka pengker (upami aya)
  • Salinan rékaman vaksinasi
  • Murid TK kudu bisa ngagunakeun jamban sacara mandiri. Tempo dieu kanggo inpormasi lengkep.
  • Poto anak anjeun (sirah sareng taktak)
  • Laporan Rahasia Guru Kelas 6 dugi ka 12 (tingali di handap) ti guru basa Inggris (atanapi guru basa indung, upami henteu diajar basa Inggris sateuacana) sareng ti guru Matematika. Punten pasihan bentuk ISL anu sasuai ka guru anak anjeun anu kedah dieusian, di-scan sareng dikirim langsung ka kami.
  • Salinan kartu laporan pikeun dua taun ka tukang
  • Salinan rékaman vaksinasi
Translate »