8am mun 4pm

Senén dugi ka Jumaah

selectors generik
patandingan pasti ukur
Pilarian dina judul
Pilarian dina kandungan
Pamilih Tipe Pos
Pilarian dina tulisan
Pilarian dina kaca

Konférénsi Dipingpin Mahasiswa primér

Kami gumbira pikeun muka panto sareng ngajak EYU sareng Kolot Utama ka Konperénsi anu Dipimpin Siswa.
 
Unggal murid, kalayan dukungan guruna, dipilih kagiatan anu nunjukkeun diajarna dina sauntuyan kurikulum. Murid jadi guru jeung ngajelaskeun pancén ka kolotna anu tuluy ngaréngsékeun kagiatan. Salaku ogé jadi loba senang, konferensi ajak lembaga murid, ngarojong ngembangkeun Profil Learner PYP sarta demonstrate pendekatan unggal anak urang diajar.
Kami reueus pisan ka "guru pelatih" kami!
 
Komentar nu ditutup.

Pernah sono pos a! Pikeun ngalanggan nyerna mingguan item warta kami, nyayogikeun alamat email anjeun di handap.

Translate »