8am mun 4pm

Senén dugi ka Jumaah

selectors generik
patandingan pasti ukur
Pilarian dina judul
Pilarian dina kandungan
Pamilih Tipe Pos
Pilarian dina tulisan
Pilarian dina kaca
Filter ku Categories
Taun Ajaran 2021–2022
2022-2023 Taun Sakola
2023-2024 Taun Sakola

Pangajaran Peace

Kami ngamimitian Kelas 2 taun ieu kalayan unit panalungtikan ngeunaan perdamaian. Para siswa diajarkeun panyipta perdamaian dunya sareng netepkeun tujuan pribadi ngeunaan kumaha aranjeunna tiasa janten perdamaian ogé! Urang réngsé Unit kami kalawan kreasi tina ieu buku lagu "Teaching Peace", supados pangajaran urang tiasa marengan urang sapanjang taun!

 

Komentar nu ditutup.

Pernah sono pos a! Pikeun ngalanggan nyerna mingguan item warta kami, nyayogikeun alamat email anjeun di handap.



Translate »