8am mun 4pm

Senén dugi ka Jumaah

selectors generik
patandingan pasti ukur
Pilarian dina judul
Pilarian dina kandungan
Pamilih Tipe Pos
Pilarian dina tulisan
Pilarian dina kaca
Filter ku Categories
Taun Ajaran 2021–2022
2022-2023 Taun Sakola
2023-2024 Taun Sakola

Taros Kami

A thriving, kulawarga-dipikiran komunitas internasional

Sakola internasional Lyon

misi kami

ISL mangrupakeun sakola nilai-disetir.

Ngawangun Diri Anu Pangsaéna!

program urang

ISL ngamekarkeun peserta didik hirup-panjang, siap pikeun
kasuksésan dina dunya kompléks kiwari.

Diajar pikeun kahirupan

Panawaran ayeuna

A rupa-rupa staf jeung komunitas learning, ngawengku leuwih 45 nationalities

Kakuatan dina diversity

Potret David Johnson, Diréktur ISL

Wilujeng Sutradara

Wilujeng sumping di Sakola Internasional Lyon! Kami bungah anjeun parantos angkat ka halaman wéb kami sareng ngarepkeun anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun dina halamanna. ISL mangrupikeun sakola IB World School anu maju sareng komunitas anu aya di tempat anu pikaresepeun…

Maca deui

Visi, Misi sareng Nilai Kami

ISL mangrupakeun sakola nilai-disetir. Urang nembé netepkeun deui visi, nilai sareng misi urang dina konsultasi sareng staf, kolot, murid sareng dewan pamaréntahan. Urang narékahan pikeun hirup ku prinsip pituduh ieu dina dasar poean dina sagalana urang ngalakukeun, boh di jero jeung di luar kelas. Misi kami nyaéta pikeun ngembangkeun rasa panasaran…

Maca deui

Kahirupan di ISL

Sakola buka ti 8:05 unggal isuk weekday, kalawan palajaran pikeun sakabéh dimimitian dina 8:20. Pikeun murid ti TK nepi ka Kelas 10, waktu bérés sakola nyaéta 15:35 dina Senén, Salasa jeung Kemis, 12:05 dina Rebo jeung 14:55 dina Jumaah. Siswa Diploma IB (Kelas 11 sareng 12) gaduh jadwal variabel…

Maca deui

Staf kami

Staf ISL béda-béda sacara nasional sareng budaya, kalayan langkung ti belasan kabangsaan diantarana. Para guru, samentawis sadayana mumpuni sareng ngalaman dina bidang kurikulum spesialis, dilatih sareng aktip nangkeup filosofi sareng kualitas program IB pikeun kapentingan siswa sareng kulawarga ISL…

Maca deui

Kampus urang

Nestled di suburb damai Sainte Foy-lès-Lyon, ngan kiduleun kuloneun Lyon, ISL kauntungan tina lokasi unikna antara hiji désa-pusat kulawarga jeung kota kelas dunya. Urang ngokolakeun hubungan deukeut jeung balai kota lokal, asosiasi budaya jeung sakola tatangga. Barudak primér luhur urang anu rutin kapilih onto Déwan Municipal Barudak lokal sarta siswa urang wilujeng sumping anggota loba klub lokal sarta tim olahraga nu mantuan jeung integrasi kana komunitas tatangga di luar sakola.

Maca deui

325

Jumlah siswa

46

Jumlah kabangsaan

46

Staf atikan

14

Ukuran kelas rata-rata

Janten seueur anu positip!

Saatos pindah ti Asia 3 sababaraha taun ka pengker, kami nganuhunkeun pikeun wilujeng sumping ISL urang heartwarming sarta jenis sarta ngahargaan Diréktur dedicated sarta dideukeutan sarta staf, hasil IGCSE unggulan putra abdi, sarta campuran hébat backgrounds internasional.

—Lis, Inggris, putrana di Kelas 11

Pikiran Inquiring!

Beda anu paling penting antara ISL sareng sakola-sakola anu sanés anu dihadiran ku putri-putri urang nyaéta di ISL aranjeunna henteu diajar jawaban… aranjeunna diajar kumaha naroskeun patarosan anu leres!

—Anna, Italia, barudak kelas 5 jeung 7

Pangajaran online anu épéktip!

Putra kuring bagja pisan sareng sagala aspek kahirupan di ISL tapi hariwang ngeunaan parobihan kana diajar online taun ka tukang nalika kakandungan Covid. Pikeun relief kami, éta pisan well-diatur sarta kaayaan susah dijieun basajan tur nikmat ku guru terampil tur sabar-Na. Hatur nuhun!

—Padmaja, India, putra kelas 6.

Ngawangun Diri Anu Pangsaéna - leres pisan!

Saatos gaduh budak kembar kuring, anu ayeuna di paguron luhur Inggris, didaptarkeun di ISL ti Kelas 1 dugi ka Kelas 12, kuring pasti tiasa nyarios yén ISL mangrupikeun tempat pikeun 'Ngawangun Diri Anu Pangsaéna' kalayan dukungan sareng kaahlian guru anu saé anu leres-leres. jaga!

—Miruna, Romania, Kembar di Kelas 12

Patarosan remen tanya

Naon status ISL?

International School of Lyon mangrupikeun asosiasi nirlaba (hukum Perancis 1901). Modal anu disayogikeun ku biaya Enrollment diinvestasi deui di sakola pikeun perbaikan kampus sareng ningkatkeun pembelajaran murid.

Naha ISL akreditasi?

ISL mangrupa Sakola IB dina pangawasan International Baccalaureate® pikeun na Program Taun primér jeung Program Diploma. Éta kadaptar Cambridge Assessment Atikan Internasional sakola, anggota ti Kolaborasi Atikan pikeun Sakola Internasional jeung Asosiasi Sakola Basa Inggris. Sanaos sanés bagian tina sistem nasional, ISL rutin dipariksa ku Kamentrian Pendidikan Nasional Perancis kalayan laporan anu positif unggal waktos.

Kumaha internasional ISL?

ISL ngagaduhan populasi mahasiswa anu rupa-rupa anu nyertakeun langkung ti 45 kabangsaan. Perancis mangrupikeun kabangsaan panggedéna anu diwakilan di sakola (kira-kira 30%), sedengkeun kelompok kabangsaan ageung sanésna kalebet Amérika, Brasil, Inggris, India, Jepang sareng Korea. Staf pangajaran ngagambarkeun leuwih ti belasan nationalities antara aranjeunna.

Naha anjeun kedah béntés dina basa Inggris pikeun ngadatangan ISL?

Fluency dina basa Inggris sanes sarat pikeun ditarima kana ISL. Siswa ti sadaya kabangsaan sareng basa asal anu béda-béda sumping ka sakola urang, kalayan dukungan khusus dina basa Inggris (ESOL) pikeun anu peryogi. Di sakola sekundér, kumaha ogé, tingkat minimum diperyogikeun pikeun ngaksés kurikulum sareng mastikeun kasuksésan akademik.

Naha murid diajar basa Perancis dina ISL?

Basa Perancis wajib pikeun sakabéh siswa dina ISL, kalawan jumlah période per minggu mimitian ti 10 di TK nepi ka 5 di Kelas 1-10 jeung 4 atawa 6 di Kelas 11 jeung 12. Sadaya tingkat dicampurkeun pikeun immersion di TK, tapi sanggeus éta siswa dibagi kana Ab Initio (pemula), Basa B (panengah) jeung Basa A (asli/maju). Palajaran Perancis tambahan biasana sayogi pikeun murid Ab Initio sareng Basa B anu hoyong maju langkung gancang.

Hubungi Kantor kami

    Sagala widang wajib

    Formulir ieu ditangtayungan ku reCAPTCHA, sareng Google kabijakan privasi jeung Sarat of Service ditagihkeun.

    galeri

    Translate »