8am të 4pm

nga e hena ne te premte

Zgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshje të sakta
Kërko në titull
Kërko në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërko në mesazhe
Kërko në faqe

Akademia Adéquat Tony Parker

Akademia Adéquat Tony Parker

Shkolla Ndërkombëtare e Lyonit ka krijuar një partneritet të ngushtë pune me Akademinë Tony Parker Adéquat për t'u mundësuar studentëve ndërkombëtarë të kombinojnë pasionin e tyre dhe studimin për programin prestigjioz të Diplomës Ndërkombëtare të Baccalaureate në të njëjtën kohë. Për më shumë informacion se si mund ta arrini këtë ëndërr, klikoni këtu.

Translate »