8am të 4pm

nga e hena ne te premte

Zgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshje të sakta
Kërko në titull
Kërko në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërko në mesazhe
Kërko në faqe
Filtro sipas Kategorive
Viti shkollor 2021–2022
2022-2023 Viti Shkollor
2023-2024 Viti Shkollor

Dita Ndërkombëtare e Mendjes 2022: Shpresa

Çdo vit ne festojmë Ditën Ndërkombëtare të Mendjes në ISL. Gjatë Ditës Ndërkombëtare të Mendjes, ne njohim kulturat e ndryshme të përfaqësuara në ISL dhe theksojnë diversitetin dhe perspektivat e ndryshme që ne mishërojmë si komunitet ndërkombëtar.

Tema e festës së këtij viti ishte “Shpresa”. Nxënësit punuan në aktivitete në grupe të përziera vjetore për të nxjerrë në pah gjërat pozitive në botën e sotme që na bëjnë me shpresë. Më poshtë mund të gjeni disa foto nga disa nga momentet kryesore të ditës.

Komentet janë të mbyllura.

Mos humbisni kurrë një postim! Për t'u abonuar në një përmbledhje javore të lajmeve tona, jepni adresën tuaj të emailit më poshtë.Translate »