8am të 4pm

nga e hena ne te premte

Zgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshje të sakta
Kërko në titull
Kërko në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërko në mesazhe
Kërko në faqe

Konferencat Fillore të udhëhequra nga Studentët

Ne ishim të kënaqur të hapnim dyert tona dhe të ftuam EYU dhe Prindërit Fillore në Konferencat tona të Udhëhequra nga Studentët.
 
Çdo nxënës, me mbështetjen e mësuesve të tyre, përzgjodhi aktivitete që demonstruan të nxënit e tyre në një sërë fushash të kurrikulës. Nxënësit morën rolin e mësuesit dhe u shpjeguan detyrat prindërve të tyre të cilët më pas përfunduan aktivitetet. Përveçse janë shumë argëtuese, konferencat inkurajojnë agjencinë e studentëve, mbështesin zhvillimin e Profilit të Nxënësve PYP dhe demonstrojnë qasjet e secilit fëmijë ndaj të mësuarit.
Ne jemi shumë krenarë për "mësuesit tanë praktikantë"!
 

I mëparshëm

Komentet janë të mbyllura.

Mos humbisni kurrë një postim! Për t'u abonuar në një përmbledhje javore të lajmeve tona, jepni adresën tuaj të emailit më poshtë.Translate »