8am të 4pm

nga e hena ne te premte

Zgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshje të sakta
Kërko në titull
Kërko në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërko në mesazhe
Kërko në faqe

Mësimi i Paqes

Ne filluam klasën 2 këtë vit me njësinë tonë të hetimit për paqen. Studentët studiuan paqebërësit botërorë dhe vendosën synime personale se si mund të jenë edhe ata paqebërës! Ne e përfunduam njësinë tonë me krijimin e këtë libër këngësh “Teaching Peace”, që mësimi ynë të na shoqërojë gjatë gjithë vitit!

 

Komentet janë të mbyllura.

Mos humbisni kurrë një postim! Për t'u abonuar në një përmbledhje javore të lajmeve tona, jepni adresën tuaj të emailit më poshtë.Translate »