8am å 4pm

mandag til fredag

Generiske selektorer
Bare eksakte kampanjer
Søk i tittel
Søk i innhold
Posttypevelgere
Søk i innlegg
Søk på sider
Filtrer etter kategorier
Skoleåret 2021–2022
2022-2023 skoleår
2023-2024 skoleår

International Mindedness Day 2022: Hope

Hvert år feirer vi International Mindedness Day på ISL. Under International Mindedness Day anerkjenner vi de ulike kulturene som er representert ved ISL og understreke mangfoldet og ulike perspektiver som vi legemliggjør som et internasjonalt samfunn.

Temaet for årets feiring var «Håp». Elevene jobbet med aktiviteter i blandede årskull for å synliggjøre positive ting i verden i dag som gjør oss håpefulle. Nedenfor finner du noen bilder av noen av høydepunktene fra dagen.

Kommentarer er stengt.

Aldri gå glipp av et innlegg! For å abonnere på et ukentlig sammendrag av våre nyheter, oppgi e-postadressen din nedenfor.Translate »