8am naar 4pm

Maandag tot en met vrijdag

Generieke selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in titel
Zoek in de inhoud
Berichttypekiezers
Zoek in berichten
Zoek in pagina's

Internationale Mindedness Dag 2022: Hoop

Elk jaar vieren we International Mindedness Day bij ISL. Tijdens International Mindedness Day erkennen we de verschillende culturen die op ISL vertegenwoordigd zijn en de diversiteit en verschillende perspectieven benadrukken die we belichamen als een internationale gemeenschap.

Het thema van de viering van dit jaar was “Hoop”. De studenten werkten aan activiteiten in gemengde jaargroepen om positieve dingen in de wereld van vandaag te benadrukken die ons hoopvol maken. Hieronder vindt u enkele foto's van enkele hoogtepunten van de dag.

Reacties zijn gesloten.

Mis nooit meer een bericht! Geef hieronder uw e-mailadres op om u te abonneren op een wekelijkse samenvatting van onze nieuwsberichten.Translate »