8am да 4pm

од понеделник до петок

Генерични селектори
Само точни натпревари
Барај во наслов
Барај во содржина
Избирачи за тип на објава
Пребарај во мислења
Пребарувајте на страници

Работи во ISL

Дали би сакале да се приклучите на растечкиот тим на ISL од ентузијастички и динамичен персонал? Во продолжение погледнете ги нашите слободни работни места.

За наставни позиции, соодветните квалификации за предмет и настава се од суштинско значење, а работното познавање на францускиот јазик и претходните IB искуство различни предности. Платите се базираат на интерна скала според квалификациите и искуството. Сите позиции се со полно работно време и постојани, освен ако не е поинаку наведено.

Ве молиме имајте во предвид дека:

  • Заштитата и заштитата на децата се приоритети за ISL. Од секој што работи за ISL ќе се бара да обезбеди проверки на криминално потекло од сите претходни и сегашни земји на живеење и референците ќе бидат темелно проверени.
  • Потребни ни се валидни работни документи за Франција.
  • ISL практикува политика на еднакви можности и недискриминација кон сите кандидати за работа и вработени без разлика на возраста, попреченоста, полот, сексуалната ориентација, расата и етничката припадност, религијата и верувањето (вклучувајќи без уверување), бракот или статусот на граѓанско партнерство.

Нашите слободни места во моментот за учебната 2022-2023 година:

  • Локално снабдување наставници за сите предмети (краткорочни замени)
  • Отворање за јануари, 2023 година: Наставник по уметност и дизајн во основно и средно, до ниво на IGCSE.

За пријавување на слободни позиции, ве молиме испратете целосно CV, фотографија, податоци за контакт за двајца судии и мотивационо писмо до директорот, Дејвид Џонсон на [заштитена по е-пошта]

Жал ни е што поради големиот број што го добиваме, не одговараме на несакани апликации (т.е. позиции кои не се огласени) но, ако сте заинтересирани да работите со нас подоцна, ве молиме испратете го вашето CV и мотивационо писмо и ние ќе го чуваме во датотека за идна референца каде што е соодветно.

Translate »