8am да 4pm

од понеделник до петок

Генерични селектори
Само точни натпревари
Барај во наслов
Барај во содржина
Избирачи за тип на објава
Пребарај во мислења
Пребарувајте на страници

Летна школа

ISL обично води Летна школа за студенти кои сакаат да го подобрат својот англиски јазик во забавен контекст со тематски активности. Меѓутоа, поради важечките здравствени протоколи, моравме да ја прекинеме овогодинешната програма.

Се надеваме дека ќе можеме да ги спроведеме сесиите јули и август уште еднаш во 2023 година и со нетрпение очекуваме да се видиме повторно во кампусот тогаш!

Translate »