8am да 4pm

од понеделник до петок

Генерични селектори
Само точни натпревари
Барај во наслов
Барај во содржина
Избирачи за тип на објава
Пребарај во мислења
Пребарувајте на страници

Професионален развој

Персоналот во ISL се цврсти верници во доживотното учење и се стремат да бидат во тек со светските случувања во најдобрата образовна практика, модерната технологија и наставните програми што ги испорачуваат. Учествуваме на работилници и конференции што ги води нашето надзорно тело IB (Меѓународен бакалауреат) како и оние на специјализирани организации во кои членуваме ECIS (образовна соработка за меѓународни училишта)ЕЛСА (Асоцијација на училишта за англиски јазик во Франција)  CIS (Совет на меѓународни училишта) Ние, исто така, ја користиме нашата внатрешна експертиза за редовна обука и целиот наставен кадар е вклучен во персонализиран акционен истражувачки проект SDPL (самонасочено професионално учење) околу темата што тие сакаат да ја истражат во длабочина со цел да се подобрат индивидуалните и колективните на училиштето. наставата и учењето. Со нетрпение очекуваме да ви ги претставиме нашите наоди додека проектите напредуваат.

Во однос на нашиот приоритет за безбедност на учениците, целиот персонал на ISL е обучен за заштита и заштита на децата и за задолжителните процедури за прва помош и заштита од пожари.

Translate »