8am да 4pm

од понеделник до петок

Генерични селектори
Само точни натпревари
Барај во наслов
Барај во содржина
Избирачи за тип на објава
Пребарај во мислења
Пребарувајте на страници
Филтрирај по Категории
2021–2022 учебна година
2022-2023 учебна година
2023-2024 учебна година

Ова е училишниот календар на ISL, кој ги има сите моментално достапни ISL настани и училишни празници. За PDF список на празнични датуми за учебната 2023-2024 година, Кликни тука. За датумите на празници за учебната 2024-2025 година, Кликни тука.

Забелешка: Веројатно ќе има IGCSE и/или IB испити на датумите на банкарските празници во мај.


Вчитување на настани

«Сите настани

  • Овој настан помина.

Примарни конференции предводени од студенти (SLCs)

28 Март 2023

Нема основни часови

детали за

Датум на:
28 Март 2023
Коментарите се затворени.
Translate »