8am да 4pm

од понеделник до петок

Генерични селектори
Само точни натпревари
Барај во наслов
Барај во содржина
Избирачи за тип на објава
Пребарај во мислења
Пребарувајте на страници

Запишување

Придружете се на нашето семејство ISL!

Во ISL, ние од се срце веруваме дека изборот на вистинското училиште е процес уникатен како и вие. Како разновидна и грижлива заедница, ги поздравуваме вашите прашања. Ве молиме известете ни како можеме да ви обезбедиме дополнителни детали за да ви помогнеме да ја донесете вашата одлука или контактирајте го нашиот тим за прием за да организираме посета лично.

Имајте на ум дека ISL ги прифаќа сите студенти за кои е соодветна нејзината воспоставена програма на студии или за кои може да се дизајнира индивидуализирана програма на студии. За повеќе детали за условите за прием, видете ја нашата политика за прием. Доколку на вашето дете му е потребна поддршка за посебни образовни потреби, ве молиме консултирајте се и со нашата политика за вклучување.

Ова е еднократна, неповратна такса што треба да се плати во моментот на аплицирање. Ниту една датотека нема да се обработува без плаќање на оваа такса (200 евра).

Ова е еднократна неповратна такса (3 750 евра за основен ученик; 5000 евра за средношколец), што се плаќа откако студентот ќе биде прифатен во ISL. Оваа такса треба да се плати по приемот на фактурата. Откако ќе се плати, гарантира место во оценката за прифаќање.

Ве молиме кликнете на линковите подолу за информации и документи што ќе ви бидат потребни за прием во ISL:

 • Приемни такси и процедури 2022-2023 (Англиски)
  Компанијата спонзорираше Школарина
  Ова се годишните надоместоци за школарината што ја добива студентот, платени делумно или целосно од работодавачот или компанијата на семејството на студентот. Ве молиме имајте предвид дека без потпишаниот ФОРМУЛАР ЗА ОБВРЗУВАЊЕ НА РАБОТОДАВАЧОТ ќе ви биде наплатено како семејство Спонзорирано од КОМПАНИЈАТА.
  Приватни плаќачи Школарина
  Намалување им се доделува на семејствата чии школарини не се целосно или делумно покриени од нивниот работодавец, се додека доказ за тоа е обезбеден преку пополнетите обврски на работодавачот и формуларите за работен статус.
  Без ова, на семејствата ќе им се наплаќа целосната цена. Нема да се обезбеди потврда.
 • Frais de scolarité et procédures d'прием 2022-2023 (Француски)
  Frais de scolarité financés par une société
  Ces frais couvrent les enseignements reçus par l'élève pendant l'année scolaire, qu'ils soient en totalité ou partielement réglés par l'employeur ou la société liée à la famille de l'élève. Veuillez noter que sans le formulaire d'angagement de l'employeur signé par ce dernier, vous serez facturé comme une famille parrainée par une entreprise.
  Frais de scolarité financés par des particuliers
  Ces frais couvrent les enseignements reçus par l'élève pendant l'année scolaire Une reduction est accordée aux familles dont les frais de scolarité ne sont pas couverts en tout ou en partie par leur leur employeant, pour apartment d'angagement de l'employeur et de l'état d'activité professionnelle remplis et signés. Sans cela, les familles se verront facturer le plein tarif.

Аплицирајте онлајн

Ве молиме пополнете го нашиот онлајн формулар да аплицираат за прием.

Доколку имате потешкотии да ја поднесете вашата онлајн апликација, ве молиме контактирајте ја канцеларијата за прием.

Потребни формулари за апликација

Документите подолу се потребни за вашата апликација да биде целосна.

 • Фотографија од вашето дете (глава и раменици)
 • EYU до доверлив референтен извештај на наставникот од одделение 5 (види подолу). Ве молиме доставете му на сегашниот класен наставник на вашето дете соодветен формулар ISL кој треба да се пополни, скенира и испрати директно до нас.
 • Копии од елаборати за последните две години (каде што е применливо)
 • Копија од евиденцијата за вакцинација
 • Фотографија од вашето дете (глава и раменици)
 • Доверлив извештај за наставниците од 6 до 12 одделение (види подолу) и од наставникот по англиски јазик (или наставникот по мајчин јазик, ако претходно не научил англиски) и од наставникот по математика. Ве молиме дајте им на присутните наставници на вашето дете соодветен формулар ISL кој треба да се пополни, скенира и испрати директно до нас.
 • Копии од елаборати за последните две години
 • Копија од евиденцијата за вакцинација
Translate »