8am да 4pm

од понеделник до петок

Генерични селектори
Само точни натпревари
Барај во наслов
Барај во содржина
Избирачи за тип на објава
Пребарај во мислења
Пребарувајте на страници
Филтрирај по Категории
2021–2022 учебна година
2022-2023 учебна година
2023-2024 учебна година

Меѓународен ден на умот 2022: Надеж

Секоја година го славиме Меѓународниот ден на умот во ISL. За време на Меѓународниот ден на умот, ги препознаваме различните култури претставени во ISL и да ја нагласи различноста и различните перспективи што ги отелотворуваме како меѓународна заедница.

Темата на овогодинешната прослава беше „Надеж“. Учениците работеа на активности во мешани годишни групи за да ги истакнат позитивните работи во светот денес што не прават да се надеваме. Подолу можете да најдете неколку фотографии од некои од најважните моменти од тој ден.

Коментарите се затворени.

Никогаш не пропуштајте објава! За да се претплатите на неделниот преглед на нашите вести, наведете ја вашата адреса за е-пошта подолу.Translate »