8am да 4pm

од понеделник до петок

Генерични селектори
Само точни натпревари
Барај во наслов
Барај во содржина
Избирачи за тип на објава
Пребарај во мислења
Пребарувајте на страници

Нашите 5 сетила: Сениорска градинка

Одделението за повозрасни градинки (SK) правеше Истражувачка единица за 5 сетила. На часовите по француски јазик, тие беа прашани кое е нивното омилено сетило и зошто. Имаше различни одговори, но секој ученик можеше да го оправда својот избор. Погледнете дел од нивните одговори подолу.

Коментарите се затворени.

Никогаш не пропуштајте објава! За да се претплатите на неделниот преглед на нашите вести, наведете ја вашата адреса за е-пошта подолу.Translate »