8am да 4pm

од понеделник до петок

Генерични селектори
Само точни натпревари
Барај во наслов
Барај во содржина
Избирачи за тип на објава
Пребарај во мислења
Пребарувајте на страници
Филтрирај по Категории
2021–2022 учебна година
2022-2023 учебна година
2023-2024 учебна година

Клуб за везење

Прво и второ одделение во Клубот за везење учат да ги користат своите фини моторни вештини за да ја изразат својата креативност преку уметноста на везење!

Браво 1 и 2 одделение!

-Госпоѓица. Хиполит

Коментарите се затворени.

Никогаш не пропуштајте објава! За да се претплатите на неделниот преглед на нашите вести, наведете ја вашата адреса за е-пошта подолу.Translate »