8am да 4pm

од понеделник до петок

Генерични селектори
Само точни натпревари
Барај во наслов
Барај во содржина
Избирачи за тип на објава
Пребарај во мислења
Пребарувајте на страници

Интервју со најстарите и најмладите студенти на ISL

Како што се приближуваме до крајот на учебната година, нашите најстари ученици преминуваат во следната фаза од нивниот живот, а новите го започнуваат своето учење на ISL. Подолу е интервју со нашиот најмлад студент, Лисандер, кој неодамна започна во ISL, и двајца од нашите најстари студенти, Луис и Меј-Лајн, кои го напуштаат и почнуваат Универзитетот.

Г-ѓа Клоу
Наставник пред-К/ТК

Коментарите се затворени.

Никогаш не пропуштајте објава! За да се претплатите на неделниот преглед на нашите вести, наведете ја вашата адреса за е-пошта подолу.

Translate »