8am да 4pm

од понеделник до петок

Генерични селектори
Само точни натпревари
Барај во наслов
Барај во содржина
Избирачи за тип на објава
Пребарај во мислења
Пребарувајте на страници

Недела на книгата 2022 година

Оваа недела го славиме ЧИТАЊЕТО.

Можете ли да си го замислите денот без читање? Би било многу тешко, нели?

Затоа што читаме постојано! Читаме книги, текстови, знаци, слики, слики, стрипови, весници, пораки, лица, говор на телото итн.

Ајде да го прославиме целото читање што го правиме! Читањето нè прави попаметни, подобри мислители, подобри одлучувачи, поупатени!

Среќна недела на книгата 2022 година

Прославете го читањето!

Коментарите се затворени.

Никогаш не пропуштајте објава! За да се претплатите на неделниот преглед на нашите вести, наведете ја вашата адреса за е-пошта подолу.

Translate »