8am да 4pm

од понеделник до петок

Генерични селектори
Само точни натпревари
Барај во наслов
Барај во содржина
Избирачи за тип на објава
Пребарај во мислења
Пребарувајте на страници

Примарни конференции предводени од студенти

Со задоволство ги отворивме вратите и ги поканивме EYU и основните родители на нашите Конференции предводени од студенти.
 
Секој ученик, со поддршка од своите наставници, избра активности кои го покажаа нивното учење во низа области од наставната програма. Учениците ја презедоа улогата на наставник и им ги објаснуваа задачите на своите родители кои потоа ги завршија активностите. Покрај тоа што се многу забавни, конференциите ја поттикнуваат студентската агенција, го поддржуваат развојот на профилот на ученик PYP и ги демонстрираат пристапите на секое дете кон учењето.
Ние сме многу горди на нашите „учители приправници“!
 
Коментарите се затворени.

Никогаш не пропуштајте објава! За да се претплатите на неделниот преглед на нашите вести, наведете ја вашата адреса за е-пошта подолу.Translate »