8am да 4pm

од понеделник до петок

Генерични селектори
Само точни натпревари
Барај во наслов
Барај во содржина
Избирачи за тип на објава
Пребарај во мислења
Пребарувајте на страници

Настава за мир

Го започнавме второто одделение оваа година со нашата единица за истражување за мирот. Студентите ги проучуваа светските креатори на мир и си поставија лични цели како и тие да бидат миротворци! Ја завршивме нашата единица со создавањето на оваа песнарка „Учиме мир“, за да може нашето учење да не придружува цела година!

 

Коментарите се затворени.

Никогаш не пропуштајте објава! За да се претплатите на неделниот преглед на нашите вести, наведете ја вашата адреса за е-пошта подолу.Translate »