8am kanggo 4pm

Ana kanggo ana

Pemilih umum
Padha mung cocog
Nggoleki ing judhul
Telusuri ing isi
Pamilih Tipe Posting
Telusuri ing kiriman
Telusuri ing kaca

Kerja ing ISL

Apa sampeyan pengin gabung karo tim ISL sing akeh staf sing antusias lan dinamis? Deleng ing ngisor iki kanggo lowongan kerja.

Kanggo posisi ngajar, kualifikasi subjek lan pamulangan sing cocog iku penting, lan kawruh babagan basa Prancis lan IB sadurungé ngalami kaluwihan sing béda. Gaji adhedhasar skala internal miturut kualifikasi lan pengalaman. Kabeh posisi full-time lan permanen kajaba nyatakake.

Elinga:

  • Proteksi lan njaga anak minangka prioritas kanggo ISL. Sapa wae sing kerja kanggo ISL bakal diwajibake nyedhiyakake pemeriksaan latar mburi pidana saka kabeh negara panggonan sadurunge lan saiki lan referensi bakal dipriksa kanthi teliti.
  • Kita mbutuhake kertas kerja sing sah kanggo Prancis.
  • ISL nindakake kabijakan kesempatan sing padha lan non-diskriminasi marang kabeh pelamar kerja lan karyawan tanpa dipikirake umur, cacat, jender, orientasi seksual, ras lan etnis, agama lan kapercayan (kalebu ora percaya), status perkawinan utawa kemitraan sipil.

Lowongan kami saat ini untuk tahun ajaran 2022-2023:

  • Guru Humaniora (Spesialisasi Sejarah kanthi geografi lan Inggris yen bisa)
  • PPsikolog pendidikan / penasihat pendidikan sing nganggo basa Inggris wektu seni, luwih becik duwe pengalaman ing lingkungan internasional
  • Guru pasokan lokal kanggo kabeh mata pelajaran (pengganti jangka pendek)

Kanggo aplikasi kanggo posisi sing kosong, kirimake CV lengkap, foto, rincian kontak kanggo loro wasit lan surat motivasi menyang Direktur, Donna Philip ing [email dilindhungi]

Nuwun sewu, amarga jumlah akeh sing ditampa, kita ora mbales aplikasi sing ora dikarepake (yaiku posisi sing durung diiklanake) nanging, yen sampeyan kasengsem ing karya karo kita ing tanggal mengko, please send CV lan layang motivasi lan kita bakal tetep ing file kanggo referensi mangsa ngendi cocok.

Translate »