8am kanggo 4pm

Ana kanggo ana

Pemilih umum
Padha mung cocog
Nggoleki ing judhul
Telusuri ing isi
Pamilih Tipe Posting
Telusuri ing kiriman
Telusuri ing kaca

Sekolah Menengah

ISL biasane mbukak Sekolah Musim Panas kanggo para siswa sing pengin nambah basa Inggris ing konteks kegiatan sing nyenengake lan bertema. Amarga protokol kesehatan saiki, kita kudu nundha program taun iki.

Muga-muga bisa ngetrapake sesi Juli lan Agustus maneh ing 2023 lan ngarep-arep bisa ketemu maneh ing kampus!

Translate »