8am kanggo 4pm

Ana kanggo ana

Pemilih umum
Padha mung cocog
Nggoleki ing judhul
Telusuri ing isi
Pamilih Tipe Posting
Telusuri ing kiriman
Telusuri ing kaca
Filter dening Kategori
Taun Ajaran 2021-2022
2022-2023 Taun Sekolah
2023-2024 Taun Sekolah

Admissions

Gabung karo kulawarga ISL kita!

Ing ISL, kita kanthi sepenuh ati percaya yen milih sekolah sing bener minangka proses sing unik kaya sampeyan. Minangka komunitas sing maneka warna lan peduli, kita nampani pitakon sampeyan. Tulung ngerti kepiye carane bisa menehi katrangan luwih lengkap kanggo mbantu sampeyan nggawe keputusan utawa hubungi tim penerimaan kita kanggo ngatur kunjungan pribadi.

Elinga yen ISL nampa kabeh siswa sing program sinau sing wis ditemtokake cocok utawa sing bisa dirancang program studi individu. Kanggo katrangan luwih lengkap babagan syarat diakoni ndeleng kita kabijakan mlebu. Yen anak mbutuhake dhukungan khusus kanggo kabutuhan pendidikan, mangga takon uga kita kabijakan kalebu.

Ragad aplikasi minangka ragad siji-siji, ora bisa dibalekake sing kudu dibayar nalika aplikasi. Ora ana file sing bakal diproses tanpa mbayar ragad iki (500 euro).

Iki minangka ragad sing ora bisa dibalekake siji-siji (3 750 euro kanggo siswa utama; 5000 euro kanggo siswa menengah), kudu dibayar yen siswa wis ditampa ing ISL. Ragad iki kudu dibayar nalika nampa invoice. Sawise mbayar njamin panggonan ing tingkat acceptance.

Penerimaan TK (TK) : 

TK Transisi ISL nampani siswa kaping telu sajrone taun akademik. Tanggal wiwitan gumantung tanggal lair saka bocah, kaya sing dituduhake ing ngisor iki:

  1. September wiwitan - Kanggo bocah umur telung taun sawise 1 September lan sadurunge pungkasan Liburan Autumn.
  2. Januari wiwitan - Kanggo bocah-bocah umur telung taun sawise Liburan Autumn lan sadurunge Liburan Februari pungkasan.
  3. April wiwitan - Kanggo bocah-bocah umur telung taun sawise liburan Februari lan sadurunge akhir liburan April.

Anak-anak sing umur telung taun ing antarane akhir liburan April lan akhir taun sekolah bakal diwiwiti langsung ing Pre-TK ing wulan September sabanjure.

Mangga klik link ing ngisor iki kanggo informasi lan dokumen sing dibutuhake kanggo mlebu ing ISL:

Inggris

Biaya Sponsor Perusahaan

Iki minangka biaya taunan kanggo kuliah sing ditampa dening siswa, sing dibayar sebagian utawa lengkap dening majikan utawa perusahaan kulawarga siswa. Wigati dimangerteni yen tanpa FORMULIR KOMITMEN MAJIKAN sing ditandatangani, sampeyan bakal ditagih minangka kulawarga sing disponsori PERUSAHAAN.

Biaya SPP Swasta

Pengurangan diwenehake kanggo kulawarga sing biaya kuliah ora ditanggung kanthi lengkap utawa sebagian dening majikan, anggere bukti kasebut diwenehake liwat komitmen majikan sing wis rampung lan formulir status kerja.
Tanpa iki, kulawarga bakal dikenani biaya lengkap. Ora ana kuitansi sing bakal diwenehake.

Ragad lan tata cara diakoni 2023-2024 (Basa Inggris)


French

Frais de scolarité finances par une société

Ces frais couvrent les enseignements reçus par l'élève pendant l'année scolaire, qu'ils soient en totalité or partiellement reglés par l'employeur or la société liée à la famille de l'élive. Veuillez noter que sans le formulaire d'engagement de l'employeur signé par ce dernier, vous serez facturé comme une famille parrainée par une entreprise.

Frais de scolarité finances par des particuliers

Ces frais couvrent les enseignements reçus par l'élève pendant l'année scolaire Une reduction is accordée aux familles dont les frais de scolarité ne sont pas couverts in tout or en partie par leur employer, pour autant que la preuve en par les apporté keterlibatan karyawan lan karyawan lan aktivitas professionnelle remplis lan signés. Sans cela, les familles se verront facturer le plein tarif.

Frais de scolarité and procédures d'admission 2023-2024 (Prancis)

Mangga klik link ing ngisor iki kanggo informasi lan dokumen sing dibutuhake kanggo mlebu ing ISL:

Inggris

Biaya Sponsor Perusahaan

Iki minangka biaya taunan kanggo kuliah sing ditampa dening siswa, sing dibayar sebagian utawa lengkap dening majikan utawa perusahaan kulawarga siswa. Wigati dimangerteni yen tanpa FORMULIR KOMITMEN MAJIKAN sing ditandatangani, sampeyan bakal ditagih minangka kulawarga sing disponsori PERUSAHAAN.

Biaya SPP Swasta

Pengurangan diwenehake kanggo kulawarga sing biaya kuliah ora ditanggung kanthi lengkap utawa sebagian dening majikan, anggere bukti kasebut diwenehake liwat komitmen majikan sing wis rampung lan formulir status kerja.
Tanpa iki, kulawarga bakal dikenani biaya lengkap. Ora ana kuitansi sing bakal diwenehake.

Ragad lan tata cara diakoni 2024-2025 (Basa Inggris)


French

Frais de scolarité finances par une société

Ces frais couvrent les enseignements reçus par l'élève pendant l'année scolaire, qu'ils soient en totalité or partiellement reglés par l'employeur or la société liée à la famille de l'élive. Veuillez noter que sans le formulaire d'engagement de l'employeur signé par ce dernier, vous serez facturé comme une famille parrainée par une entreprise.

Frais de scolarité finances par des particuliers

Ces frais couvrent les enseignements reçus par l'élève pendant l'année scolaire Une reduction is accordée aux familles dont les frais de scolarité ne sont pas couverts in tout or en partie par leur employer, pour autant que la preuve en par les apporté keterlibatan karyawan lan karyawan lan aktivitas professionnelle remplis lan signés. Sans cela, les familles se verront facturer le plein tarif.

Frais de scolarité and procédures d'admission 2024-2025 (Prancis)

Aplikasi online

Mangga ngrampungake kita wangun aplikasi online kanggo nglamar kanggo diakoni.

Yen sampeyan duwe kesulitan ngirim aplikasi online, mangga hubungi kantor admisi.

Syarat kanggo Diakoni

Dokumen ing ngisor iki dibutuhake supaya aplikasi sampeyan lengkap.

  • Foto anak sampeyan (sirah lan pundhak)
  • Laporan Rujukan Rahasia Guru TK nganti Kelas 5 (ndeleng ngisor). Mangga wenehi formulir ISL sing cocok kanggo guru kelas saiki sing kudu diisi, dipindai lan dikirim langsung menyang kita.
  • Salinan kertu laporan kanggo rong taun pungkasan (yen ana)
  • Salinan cathetan vaksinasi
  • Siswa TK kudu bisa nggunakake jamban kanthi mandiri. Ndeleng kene kanggo informasi luwih lengkap.
  • Foto anak sampeyan (sirah lan pundhak)
  • Laporan Rahasia Guru Kelas 6 nganti 12 (deleng ing ngisor iki) saka guru basa Inggris (utawa guru basa ibu, yen sadurunge ora sinau basa Inggris) lan saka guru Matematika. Mangga wenehi formulir ISL sing cocok kanggo guru saiki sing kudu diisi, dipindai lan dikirim langsung menyang kita.
  • Salinan kertu laporan kanggo rong taun pungkasan
  • Salinan cathetan vaksinasi
Translate »