8am kanggo 4pm

Ana kanggo ana

Pemilih umum
Padha mung cocog
Nggoleki ing judhul
Telusuri ing isi
Pamilih Tipe Posting
Telusuri ing kiriman
Telusuri ing kaca

Konferensi sing Dipimpin Siswa Utama

Kita seneng mbukak lawang lan ngundang EYU lan Para Orang Tua Utama menyang Konferensi sing Dipimpin Siswa.
 
Saben siswa, kanthi dhukungan saka guru, dipilih kegiatan sing nuduhake sinau ing sawetara wilayah kurikulum. Siswa dadi guru lan njlentrehake tugas marang wong tuwane sing banjur ngrampungake kagiyatan kasebut. Saliyane nyenengake, konferensi kasebut nyengkuyung agensi siswa, ndhukung pangembangan Profil Siswa PYP lan nduduhake pendekatan saben bocah kanggo sinau.
Kita bangga banget karo "guru pelatih" kita!
 

Sadurunge

Sabanjure

Komentar wis ditutup.

Aja kantun kirim! Kanggo langganan ringkesan warta saben minggu, wenehake alamat email sampeyan ing ngisor iki.

Translate »