8am ka 4pm

Mọnde ruo Fraịdee

Nhọrọ nhọrọ
Nanị ihe gbasara ya
Chọọ na aha
Chọọ n'ime ọdịnaya
Ụdị Nhọrọ Bipute
Chọọ na posts
Chọọ na ibe
Filter site Categories
Afọ ụlọ akwụkwọ 2021–2022
2022-2023 Afọ Schoollọ akwụkwọ
2023-2024 Afọ Schoollọ akwụkwọ

Klas isi nri ndị ọrụ

Ndị nkuzi na ndị nne na nna na-ese foto tupu klas nri amalite

Ndị PTA na-enye aka ọzọ ịhazi klas nri maka ndị ọrụ iji nweta ego maka mmemme na mmemme ụlọ akwụkwọ. Klas abụọ mbụ nke afọ a lekwasịrị anya na isi nri Portuguese na Chinese ọdịnala.

A raara klas nri Portuguese nye cod, azụ nke na-achị nri Portuguese n'ezie. Na Portugal ndị mmadụ na-ekwu na e nwere 1000 ụzọ esi esi cod na ọ bụ eziokwu. A naghị erikarị mkpụrụ osisi ọhụrụ na Pọtugal, yabụ anyị na-eji kọd nwere nnu nke agbagoro mmiri na mbụ kemgbe ụbọchị abụọ.

Anyị kwadebere cod ahụ n'ụzọ abụọ: Bacalhau à Brás na Bacalhau com natas (koodu na ude).
Ị na-amalite efere abụọ ahụ site n'ighe kod e gweriri n'ụfọdụ eyịm na leeks. Mgbe ahụ, ọ bụrụ na ị gbakwunye ọkụ (osisi nduku e ghere eghe) na akwa, ị ga-enweta Bacalhau dị na Brás. Ọ bụrụ na ị tinye bechamel na ude, ị ga-enweta Bacalhau com natas. Ha na-atọ ụtọ ma na-eri nri nkasi obi mgbe niile n'ụlọ Portuguese ọ bụla.

Klas isi nri ndị China lekwasịrị anya n'ime mkpọ mkpọ. Anyị mere ụdị dumplings 2: oporo na anụ ezi. Anyị mụtara na ihe mejupụtara nke dumplings bụ nkeonwe ma na-agbanwe site na mpaghara gaa na mpaghara. Anyị mụtakwara usoro dị iche iche maka mpịakọta na imechi dumplings.

Klas abụọ a na-atọ ụtọ na nri anyị mere na-atọ ụtọ. Anyị niile na-atụsi anya klaasị ole na ole a haziri ahazi!

Comments na-emechi.

Agbagharala post! Iji denye aha na nchịkọta akụkọ anyị kwa izu, nye adreesị ozi-e gị n'okpuru.



Translate »