8am on 4pm

maanantaista perjantaihin

Yleiset valitsimet
Vain täsmälliset ottelut
Hae nimikkeestä
Etsi sisältöä
Viestityypin valitsimet
Etsi viestejä
Hae sivuilta

International Mindedness Day 2022: Hope

Joka vuosi juhlimme kansainvälistä mielenterveyspäivää ISL:ssä. Kansainvälisen ajattelupäivän aikana tunnustamme ISL:ssä edustettuina olevat erilaiset kulttuurit ja korostavat monimuotoisuutta ja erilaisia ​​näkökulmia, joita me kansainvälisenä yhteisönä edustamme.

Tämän vuoden juhlan teema oli "Toivo". Opiskelijat työskentelivät sekavuosiryhmissä nostaakseen esiin positiivisia asioita nykymaailmassa, jotka antavat meille toiveita. Alta löydät kuvia joistakin päivän kohokohdista.

Kommenttien lisääminen on estetty.

Älä koskaan missaa postausta! Voit tilata viikoittaisen yhteenvedon uutisistamme antamalla sähköpostiosoitteesi alle.Translate »