8am til 4pm

Mandag til fredag

Generiske selektorer
Kun præcise kampe
Søg i titel
Søg i indhold
Posttypevælgere
Søg i indlæg
Søg på sider
Filtrer efter kategorier
Skoleåret 2021-2022
Skoleåret 2022-2023
Skoleåret 2023-2024

Syning i klasse 1

Elever holder de par shorts op, som de har lavet

Som en del af vores undersøgelsesenhed (How We Organize Ourselves), som fokuserer på det tøj, vi har på, deltog eleverne i 1. klasse i et syprojekt, der hver lavede et par personlige shorts. Eleverne havde mulighed for at vælge deres foretrukne stof, klæbe det til mønsteret og derefter klippe deres mønstre ud. Derefter syede de deres stof sammen og tilføjede elastik omkring taljen.

De arbejdede virkelig hårdt på deres projekter og var meget spændte på at prøve deres kreationer. Hvert eneste af de korte shorts var unikke og lavet med særlig omhu takket være vores fantastiske forældrefrivillige! Et stort shout out til Sam, som organiserede dette projekt, og til Susanne, Hyowon, Marjolaine, Kari og Jiin Jung, som var der for at støtte og hjælpe klasse 1'erne i hvert trin af skabelsen!

Kommentarer er lukket.

Gå aldrig glip af et indlæg! For at abonnere på et ugentligt sammendrag af vores nyheder skal du angive din e-mailadresse nedenfor.Translate »