8am til 4pm

Mandag til fredag

Generiske selektorer
Kun præcise kampe
Søg i titel
Søg i indhold
Posttypevælgere
Søg i indlæg
Søg på sider
Filtrer efter kategorier
Skoleåret 2021-2022
Skoleåret 2022-2023
Skoleåret 2023-2024

ILYMUN 2024

Da vi i september erfarede, at vores sædvanlige mødested ikke var tilgængeligt, var ISL's Model United Nations (MUN) klubmedlemmer fast besluttet på, at intet ville stoppe deres arbejde med at forberede, organisere og afvikle vores årlige internationale Lyon Model United Nations (ILYMUN) konference, som er vært sammen med Cité Scolaire Internationale de Lyon (CSI). Takket være den urokkelige støtte fra direktørerne og administrationerne på de to skoler, som tilbød deres faciliteter som mødested, var ILYMUN 2024 en stor succes.
Som kulminationen på et års mindehøjtidelighed for FN's Verdenserklæring om Menneskerettigheder, ratificeret den 10. december 1948, var vores konferencetema. Rettigheder og friheder: Fremtiden. Over 450 elever fra 30 skoler udforskede kompleksiteten i at fremme og beskytte disse grundlæggende rettigheder og friheder i alle regioner i verden. Deltagerne forlod konferencen, ikke kun med en øget bevidsthed og påskønnelse af disse rettigheder, der er blevet erklæret "universelle", men også ønsket om og potentielle løsninger for at sikre, at disse friheder faktisk gives til alle og beskyttes af alle.

Kommentarer er lukket.

Gå aldrig glip af et indlæg! For at abonnere på et ugentligt sammendrag af vores nyheder skal du angive din e-mailadresse nedenfor.Translate »