8am til 4pm

Mandag til fredag

Generiske selektorer
Kun præcise kampe
Søg i titel
Søg i indhold
Posttypevælgere
Søg i indlæg
Søg på sider
Filtrer efter kategorier
Skoleåret 2021-2022
Skoleåret 2022-2023
Skoleåret 2023-2024

Eksamensoverlevelsessæt

Kort med "Mystery Exam Survival Kit" skrevet på

Med IGCSE-eksamenerne nærmer sig, begynder 10. klasses elever deres revision, og stressen stiger langsomt. Som en del af deres pastorale lektioner fik klassen til opgave at forberede et "eksamen overlevelsessæt" til en af ​​deres klassekammerater. De lagde mange tanker og kræfter i det, og udvekslingen var meget vellykket. Stressbolde, inspirerende citater, notesbøger, tips til stresshåndtering, søde sager... Eleverne er fuldt rustet til at komme i gang med deres revision!

Kommentarer er lukket.

Gå aldrig glip af et indlæg! For at abonnere på et ugentligt sammendrag af vores nyheder skal du angive din e-mailadresse nedenfor.Translate »