8am til 4pm

Mandag til fredag

Generiske selektorer
Kun præcise kampe
Søg i titel
Søg i indhold
Posttypevælgere
Søg i indlæg
Søg på sider
Filtrer efter kategorier
Skoleåret 2021-2022
Skoleåret 2022-2023
Skoleåret 2023-2024

Tand'Aime

Studerende sidder på farverige tæpper og ser på en hund og hendes ejer

Børnehaven havde for nylig nogle meget specielle gæster. Céline Gorin og hendes hund, Luna, kom til ISL for at fortælle om deres arbejde i Tand'Aime, hvor de leverer dyreformidlingstjenester. De lærte os mere om hunde og hvordan man interagerer med dem. Før-, junior- og seniorbørnehaveeleverne deltog entusiastisk i aktiviteterne og udviste gode lytteevner. De var omsorgsfulde og principfaste og respekterede Lunas behov og hinandens tur. Det var en dejlig eftermiddag, fyldt med læring, deling af personlige erfaringer, sjovt og samarbejdende arbejde.

Kommentarer er lukket.

Gå aldrig glip af et indlæg! For at abonnere på et ugentligt sammendrag af vores nyheder skal du angive din e-mailadresse nedenfor.Translate »