8am til 4pm

Mandag til fredag

Generiske selektorer
Kun præcise kampe
Søg i titel
Søg i indhold
Posttypevælgere
Søg i indlæg
Søg på sider

Ugens videnskabsmand

collage af billeder af elever, der laver naturvidenskabelige eksperimenter

I vores undersøgelsesenhed 'How the World Works' har G1-studerende været entusiastisk engageret i vores Ugens Forsker-projekt, hvor hver elev præsenterede et videnskabeligt eksperiment for deres klassekammerater. Vi dykkede ned i praktiske aktiviteter, udforskede statisk elektricitet, eksperimenterede med vekselvirkningen mellem sure og basale ingredienser og udforskede egenskaberne ved magnetiske og ikke-magnetiske genstande. Klasseværelset summede af spænding, da vi havde det sjovt og lært tonsvis under disse interaktive sessioner. Det er inspirerende at se vores unge videnskabsmænd i aktion!

collage af billeder af elever, der laver naturvidenskabelige eksperimenter
Kommentarer er lukket.

Gå aldrig glip af et indlæg! For at abonnere på et ugentligt sammendrag af vores nyheder skal du angive din e-mailadresse nedenfor.Translate »