8am til 4pm

Mandag til fredag

Generiske selektorer
Kun præcise kampe
Søg i titel
Søg i indhold
Posttypevælgere
Søg i indlæg
Søg på sider
Filtrer efter kategorier
Skoleåret 2021-2022
Skoleåret 2022-2023
Skoleåret 2023-2024

Konstellationer med klasse 1, 2 og 5

Elev holder en lommelygte, mens en anden elev tegner stjernebilleder

Klasse 1'erne, 2'erne og 5'erne deltog for nylig i en sjov Buddy Reading-aktivitet knyttet til deres undersøgelsesenheder. Til det tværfaglige tema Hvordan verden fungerer, Karakterer 1 og 2 har lært om lys, og hvordan det påvirker os på Jorden. Klasse 5-enheden tændt Hvor vi er på plads og tid, involverer at lære om udforskning af rummet og hvordan opdagelser i rummet påvirker menneskelivet på Jorden. De stærke forbindelser mellem de to enheder gjorde det nemt at samarbejde mellem de 3 årgange, og vi besluttede, at vi ville fokusere på stjernerne for vores kombinerede aktivitet.

For at forberede sig genskabte lærerne stjernebilleder, der kan ses fra den nordlige halvkugle ved at placere klynger af stjerner, der lyser i mørket, på loftet og væggene i klasseværelset. Vi dæmpede lysene, og eleverne arbejdede sammen om at identificere stjernebillederne ved hjælp af deres stjernekort og lommelygter. De ældre elever hjalp deres kammerater i klasse 1 og 2 med at genkende konstellationerne, og de tegnede og mærkede alle de konstellationer, de fandt for at føje til deres undersøgelsesenhedsbøger. Eleverne hyggede sig, og vi lærte alle lidt mere om konstellationer. Du kan se nogle af billederne fra aktiviteten herunder.

Kommentarer er lukket.

Gå aldrig glip af et indlæg! For at abonnere på et ugentligt sammendrag af vores nyheder skal du angive din e-mailadresse nedenfor.Translate »