8am til 4pm

Mandag til fredag

Generiske selektorer
Kun præcise kampe
Søg i titel
Søg i indhold
Posttypevælgere
Søg i indlæg
Søg på sider

International Mindedness Day 2022: Hope

Hvert år fejrer vi International Mindedness Day på ISL. Under International Mindedness Day anerkender vi de forskellige kulturer, der er repræsenteret på ISL og understrege den mangfoldighed og de forskellige perspektiver, som vi legemliggør som et internationalt samfund.

Temaet for årets fejring var "Håb". Eleverne arbejdede med aktiviteter i blandede årgange for at fremhæve positive ting i verden i dag, som gør os håbefulde. Herunder kan du finde nogle billeder af nogle af dagens højdepunkter.

Kommentarer er lukket.

Gå aldrig glip af et indlæg! For at abonnere på et ugentligt sammendrag af vores nyheder skal du angive din e-mailadresse nedenfor.Translate »